DOBRU PRAKSU NE TREBA MENJATI: Koncerti za bebe u Filharmoniji

Dobre navike ne treba menjati. Jedna od tih dobrih navika u kulturnom životu Beograda sigurno su konceerti za bebe Beogradske filharmonije: tradicija ove institucije.

Prve nastupe u 2024. godini Beogradska filharmonija posvećuje najmlađoj publici. Popularni koncertići za bebe održavaju se od 9. do 12. januara, od 11 i 12.30 u Sali Beogradske filharmonije.

Za najmlađu publiku uzrasta 0-2 godine, orkestar izvodi najlepše valcere zajedno sa mladim dirigentom Vukom Wolkov-Popovićem.

U dobro poznatoj muzičkoj igraonici u koju se pretvara sala Filharmonije, bebe i njihovi roditelji uživaju u spletu najlepših valcera koje za njih izvodi filharmonijski orkestar.

Već šest sezona, koncertići za bebe su najpopularniji program Beogradske filharmonije za čije ulaznice uvek vlada ogromno interesovanje, pa je januarski ciklus koncerata u potpunosti bio rasprodat za nekoliko sati.

Filharmonija najavljuje nova druženja sa bebama i njihovim roditeljima, bakama i dekama, od 12. do 14. februara 2024. godine, a ulaznice će biti u prodaji od 5. februara na filharmonijskoj blagajni kao i onlajn.

(J. M.)