DVE PREMIJERE U TEATRIJUMU

Ove nedelje na repertoaru pozorišta Teatrijum, izvešće se dve premijere, tako da je scena ovog pozorišta i te kako zanimljiva za posećivanje.

Prva premijera odigrana je u četvrtak, 27.07, u 21h. Radi se o predstavi Halflajf” Filipa Vuješevića, u produkciji Teatrijuma.

Tematski izuzetno aktuelna, realizovana od strane grupe mladih i kreativnih dramskih umetnika, ova predstava će zasigurno biti pravo osveženje za beogradsku pozorišnu publiku.

Subota, 29.07, rezervisana je za premijeru multimedijalnog muzičkog teatra “Maska crvene smrti”, autorskog dela Mine Marinković i Dejvida Stenlija, rađenog po motivima istoimenog dela Edgara Alana Poa. Ovo delo će biti nešto potpuno drugačije i osvežavajuće na našoj sceni.
Pored redovnih večernjih predstava, ovog vikenda imamo i posebno iznenađenje za publiku. 29. i 30. jula, od 17h, biće besplatna izvođenja opere “Boemi”, Jakoba Pučinija.
Takođe, kao i svakog vikenda, u subotu i nedelju, od 11h, održaće se besplatne predstave za decu, “Mali princ” i “Alisa u zemlji čuda”.