Koncert na Zidiću: Vrooom

Koncert na Zidiću: Vrooom

Petak, 1. septembar 2023. u 20:00

Dom omladine Beograda // Plato Milana Mladenovića

Za kraj jedanaeste sezone programa Koncerti na Zidiću u organizaciji Doma omladine Beograda, grupa Vrooom promovisaće izdanje „Prolazno vreme” na Platou Milana Mladenovića.

„Prolazno vreme” je mini album koji sadrži šest pesama i biće objavljen 31. avgusta za diskografsku kuću Multimedia Music. Na EP-ju se nalaze i neke od pesama koje su deo tematskog koncerta „Erotizam”.

Tokom nastupa grupe Vrooom na Zidiću, diskografska kuća Multimedia music deliće posetiocima kartice sa QR kodom pomoću kojeg će mini album “Prolazno vreme” moći da se presluša. Osim koncerta, promociju će činiti i DJ set grupe Vrooom, a za prisutne će biti pripremljeno i posluženje.

vrooomvrooom

Mini album „Prolazno vreme” najavili su singlovi „Klik”, za koji je snimljen i video spot, kao i „Svima treba ljubav”.

Za pesme „Klik” i „Svima treba ljubav” tekst je pisala dramatuškinja Minja Bogavac, sa kojom je kompozitor i frontmen benda Marko Grubić sarađivao u pozorištu na nekoliko predstava.

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jedanaestoj sezoni, nastavili smo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

www.domomladine.org