NOVI FILM DŽEJSONA STETAMA: Pčelar od 11. januara u bioskopima

Nekad davno, klinci su jurili na filmove Brusa Lija. Potom, kad je on (misteriozno) umro, počeli su da s nestrpljenjem očekuju filmove Čaka Norisa. Kada je on ostario, počeli su da obožavaju Džekija Čena. S nešto manjim entuzijazmom su čekali ostvarenja (naturalizovanog državljanina naše zemlje) Stivena Sigal(ović)a. 

Danas isti oni koji su čekali na ove pobrojane filmske zvezde, s nestrpljenjem čekaju na filmove Džejsona Stetama. I na njihovu radost – u bioskope 11. januara stiže Pčelar (Beekeeper).

Režiju potpisuje Dejvid Ajer (Odred otpisanih, Bes), a radnja filma je posvećena borbi protiv korupcije i pohlepe, uz (naravno) fantastične akcione scene, u kojima dominira (a ko drugi do) Stetam.

Proslavljeni Stetam igra Adama Kleja, nekadašnjeg člana tajne, elitne organizacije Pčelari, koji se povukao u miran život, u kom brine o pčelama.

Onog trenutka kad njegova starija komšinica izvrši samoubistvo zato što je postala žrtva nemoralne prevare, on se vraća u akciju. Klej se suočava sa mrežom stravičnih prevara koje organizuje moćna, korumpirana aparatura koja je pustila pipke u sve pore društva.

Dok se bori sa agentima FBI-ja, lopovima pa i svojom zamenom u organizaciji Pčelari, Klej se bori protiv korupcije koja ugrožava kompletno društvo.

Ako volite Stetama, nikako ne treba da propustite ovaj triler sa fantastičnim scenama, i snažnom porukom.