OBJAVIO SAM SVOJU NOVU KNJIGU: Prikaz vlasnika i urednika sajta

Verovatno su oni koji su mi dragi – zaista u pravu. Lud sam. Umesto da sam se pre 20+ godina opredelio da pevam narodnjake i tako (barem po svadbama i veseljima) zarađujem za život i nova kola, ja sam odlučio da budem mnogo pametan. Ja sam odlučio da pišem knjige.

I ne samo da sam odlučio da pišem knjige: ja sam odlučio da moje knjige ne budu ljubavni vikend romani, niti kvazi kriminalistički trileri sa rešenim slučajem na prvih 20 strana od mogućih 250+.

Elem, posle pet dramskih tekstova, četiri knjige pesama (jedna sa Svetlanom Fucić), četiri romana, rešio sam da objavim knjigu koja nije roman, ali nije ni zbirka priča. A u njoj, opet, ima i poezije, ali nedovoljno da bi se reklo kako je u pitanju poetska zbirka.

Napisao nešto što sam nazvao ALFABET LJUBAVI I SMRTI i “krstio” sam tu knjigu novim (?!) žanrom – omnibus roman. I to jeste, zaista, najbliži opis onoga što sam odavno napisao (pre punih pet godina), ali sam tek pre nekoliko dana objavio.

Jelena Ćuslović, spisateljica i prevodilac napisala je da moj alfabet treba naučiti.

Vlada Arsić, novinar i pisac koji je prešao u ilegalu napisao je da je moja knjiga (kao i moje priče) teška.

Miroslav Pilj je pak naveo da je odgovor na pitanje “da li postoje granice” mojoj mašti odgovorio – da ih nema.

A vi?

Šta ćete reći vi o ALFABETU LJUBAVI I SMRTI?

Saznaću ako poručite knjigu. Znam, nije to uobičajeno, pisci najčešće napišu pa ostave drugima da reklamiraju i prodaju knjigu. A oni izigravaju zvezde. Ja radim drugačije. Reklamiram što radim. Predstavljam na promocijama. Meni je tako zdravije. 

Dakle, Halo Bing, kako brat? Što? Uhitili su ga pri provali u štampariju dječjih bojanki? Uh… Imam za tebe sjajno upakiranu knjigu. Cijena? Prava sitnica… 650 dinara. 

Knjigu možete poručiti pisanjem na becic@kultura381.rs. Pa… Čekam vas.

I da: Za nekoliko dana pokrećem izdavačku kuću. Čisto da se nađe. Kažem vam: lud čovek. Ili ono “dokon pop i jariće krsti”. Nisam siguran.