POČETAK NOVE SEZONE U POZORIŠTU NA TERAZIJAMA

Pozorište na Terazijama započinje novu sezonu u petak 15. septembra izvođenjem mjuzikla CIGANI LETE U NEBO. Ova predstava, u režiji Vladimira Lazića, u aprilu naredne godine obeležiće dvadeset godina od premijere.

U nedelju 1. oktobra, ansambl mjuzikla FLASHDANCE, u režiji Vladana Đurkovića, proslaviće jubilarno 50. izvođenje. Premijera je bila u novembru 2021. godine, a krajem prošle sezone realizovana su uspešna gostovanja na festivalima u Opatiji i Tivtu.

Flashdance

Krajem avgusta, nastavljene su probe za najnoviji mjuzikl ŽENE NA IVICI NERVNOG SLOMA, u režiji Nebojše Bradića, a po istoimenom filmu Pedra Almodovara. Premijera ove predstave, koja će imati duplu glumačku podelu, planirana je za kraj oktobra.

Više o autorskom timu i učesnicima ove predstave: https://pozoristeterazije.com/pocele-probe-za-mjuzikl-zene-na-ivici-nervnog-sloma/

Ulaznice za septembarski repertoar su već u prodaji, a kao i do sada, svakog prvog dana prodaje ulaznica za naredni mesec publiku očekuje popust od 20% (na blagajni i online preko zvaničnog sajta).

Cigani lete u nebo

 

Foto: Dalibor Tonković