PREMIJERA NOVOG BETMENA ODLOŽENA ZA OKTOBAR 2021

Warner Bros je potvrdio da ?e premijera novog filma o Betmenu biti odložena dodatna ?etiri meseca i da ?e fanovi gledati nastavak sage o Gotamu u oktobru 2021. 

To je još jedan od potencijalnih blokbastera koji je zbog pandemije korona-virusa ostao na “ledu”: Snimanje novog nastavka franšize o ?oveku – slepom mišu, prekinuto je sredinom marta zbog zabrinutosti za zdravlje pojedinih ?lanova ekipe.

Isprva je najavljeno da ?e snimanje biti nastavljeno za nekoliko nedelja, ali je pandemija uzela maha i još uvek joj se ne nazire kraj. Mnogi su se nadali da ?e se na setu Betmena ponovo ?uti ono “ton – ide, kamera – ide, akcija!” sredinom maja, ali je sada jasno da je to previše optimisti?no.

Prema poslednjim informacijama, samo jedna ?etvrtina materijala snimljena je pre obustavljanja radova zbog korona virusa i još mnogo toga treba uraditi. S obzirom na to i s obzirom na prethodno najavljenu premijeru za jun 2021, jasno je zašto je Warner Bros pomerio premijeru za 1. oktobar 2021.

Film o Betmenu “ukraš?e” prethodno zakazan termin za premijeru biografskog filma o Elvisu Prisliju, ?ije je snimanje prekinuto zbog toga što je glavni glumac – Tom Henks – oboleo od Korona virusa. 

IZVOR: Screenrant