Prvenac Sandre Krstić oduševio publiku

Iz pera jednog od novih autora proisteklo je delo “Kad sreća odškrine vrata…” autorke Sandre Krstić.

Roman je ljubavna drama, životna priča dvoje jakih, karaktera, ali i jedna velika životna lekcija za sve one koji se bore sa predrasudama o – beskućnicima. Upravo taj deo je, čini mi se, privukao veliki broj ljudi da se za roman prvenac Sandre Krstić dohvate i odaberu baš tu knjigu da ponesu na plažu.

Rane na telu ništa su naspram onih koje nosimo na duši, s kojima srastamo, odrastamo i naučimo da živimo – najbolje što umemo. Boris, jedan od vodećih karaktera romana, temelj autorkine fabule, pomešaće boje Rubikove kocke tako da će i najsnalažljivijem čitaocu, već na samom početku priče, postati jasno da će trebati mnogo vremena i istrajnosti da se boje vrate na svoje mesto. Samim tim, autorka će nam, kroz Borisov lik, ukazati na prave životne vrednosti, borbe; uzdignuća i potonuća – da ne postoje prepreke tamo gde je jake volje i želje, poštovanja, razumevanja i ljubavi, kao glavnog pokretača u svima nama.  (Iz recenzije Ljiljane Nikolić)

Sandra Krstić dosad nije objavljivala romane, ali se i te kako nadamo da ovo nije poslednje što će njeno pero napisati jer, po reakcijama publike, ovo je roman o kojem će se govoriti.

Knjigu možete poručiti od autorke na linku njenog profila klikom OVDE.

U.T.

 

One thought on “Prvenac Sandre Krstić oduševio publiku

Comments are closed.