RASPRODAT PRVI TIRAŽ ŽIVOTA NA CRTICU DEJANA GRUJIĆA

U vreme kada svi govore o krizi u izdavaštvu raduje vest da je neko ve? sa prvom knjigom u rekordnom roku, gotovo bez ijedne promocije pred publikom uspeo – da rasproda prvi tiraž svog literarnog ostvarenja! 

Upravo to pošlo je za rukom Dejanu Gruji?u, legendarnom radio voditelju Beograda 202 ?ija je knjiga Život na crticu (Liberland, 2020) – rasprodata!

“Moram da se zahvalim Karlu Astrahanu, ?oveku koji je spiritus movens Liberlanda, jer je on, sa još nekoliko mojih prijatelja, bio veoma uporan u tome da me nagovori da objedinim svoje tekstove i objavim ih u knjizi koja je ugledala svetlo dana zahvaljuju?i Liberlandu. Sjajno iskustvo u ovim teškim vremenima”, rekao je Gruji? za portal Kultura 381 i dodao:

“Siguran sam da ?e veoma brzo do?i do toga da ?itamo vesti kako su prvi tiraži ostalih naslova objavljenih u Liberlandu rasprodati. Ujedno, želim da se zahvalim i svim svojim kolegama iz medija koji su prilozima i intervjuima doprineli popularnosti “Života na crticu”… Bez njih bi bilo mnogo teže”.