U SRBIJU STIGAO BESTSELER NJUJORK TAJMSA

Izdavačka kuća Vulkan objavila je roman prvenac Dastina Taoa “Dobili ste Sema”. TikTok senzacija koja je očarala čitalačku publiku širom sveta stigla je i u našu zemlju. Bestseler broj 1 Njujork tajmsa i najiščekivaniji roman godine po izboru sajta Goodreads, nosi snažnu priču o ljubavi.

“Ako volite savremene priče sa dodirom magije, ovaj roman prepun emocija savršen je za vas”, navodi se u recenziji objavljenoj na sajtu Buzzfeed,

Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.

Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu. Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.

Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom.

Ona zna da na kraju mora da pronađe svoj put bez Sema, ali jednostavno ne može da izgovori reči koje će prekinuti vezu između njih. I Sem i Džuli su svesni da njihovo zajedničko vreme ističe i da telefonski pozivi neće trajati večno.

TikTok senzacija Dobili ste Sema dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.