WARNER BROS DISCOVERY OTKRIO: Potpisan ugovor sa Tomom Kruzom

Jedna od najvećih zvezda Holivuda – Tom Kruz potpisao je ugovor sa kompanijom Warner Bross Discovery o “strateškom partnerstvu za produkciju i razvoj mešavine novih originalnih i franšiznih filmskih hitova”. 

Kancelarije Kruzove produkcijske kuće nalaziće se u Burbanku, u okviru poslovnog prostora kompanije Warner Bros.

Kruz je počeo karijeru u filmovima koje je proizvela upravo ova kompanija: The Outsiders i Risky Business.

Majk de Luka i Pamela Abdi, kopredsednici WBD-a nisu krili svoje oduševljenje što ponovo počinju saradnju sa Kruzom:

“Kada smo prvi put razgovarali sa generalnim direktorom WBD-a Dejvidom Zaslavom on nam je rekao da smo na misiji da obnovimo studio na nivo slave koji je imao u najboljim danima. “Imamo najbolje resurse, talente u poslu, moramo da vratimo Toma Kruza u Warner Bros”. To se danas ostvaruje”.

Ni Kruz nije bio škrt na komplimentima:

“Imam mnogo poštovanja i divljenja prema Dejvidu, Pameli i Majku, ali i celom timu WBD i njihovoj posvećenosti filmu. Radujem se što ćemo zajedno praviti sjajne projekte”, rekao je holivudski glumac.

Poslednji put je Kruz glumio u filmu pod zastavom Warner Brosa, 2014. u ostvarenju “Edge of Tomorrow”, naučnofantastičnomi trileru, zasnovan na romanu “All You Need is Kill” Hirošija Sakurazake o oficiru sa ograničenim borbenim iskustvom koji se nađe u vremenskoj petlji.

Ostali filmovi na kojima je radio sa studijom uključuju “Rock of Ages”, “The Last Samurai”, “Magnolia”, “Interview with the Vampire”, i “Eyes Wide Shut”.

Pored svog novog ugovora, Kruz radi sa Paramauntom na filmu “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2”, koji će se pojaviti pred publikom 2025. godine.