Yanx znate, a sada upoznajte i Bejbi, bejbi

Pojavljivanje velikih imena na spisku za PZE 2024. izazvalo je lavinu reakcija, ali je jedno ime nosilo dozu misterije sa sobom, dok nismo odgonetnuli da je Yanx – Sashka Yanx (koja će nam predstaviti pesmu “Kolo”). Međutim, vlasnica hitova “Tirkiz”, “Ti si moj”, “Da li čuješ moj glas” i mnogih drugih je odlučila da svoju publiku, pre toga, obraduje novim singlom: “Bejbi, bejbi”.

Sashka je u jednom intervjuu istakla da je ponosna na saradnju sa novom ekipom kao i da je sazrela, i privatno i muzički. “Tako me je i Bog spojio sa onim što je najbolje za mene, te verujem da je muzička i izdavačka saradnja sa unikatnim Aleksandrom Sofronijevićem pun pogodak i slična zajednička vizija”, ističe pevačica.

 

 

Podsetimo, Sashka je javnosti poznata još dok se kao tinejdžerka takmičila na festivalima Sun Flower 2006. godine i festivalu Art Zone 2007. godine. Upravo festivali odredili su pravac kojim će se karijera pevačice kretati, te manje od “čistog kvaliteta” nikada nije davala publici. Podjenako je uživanje u njenim savremenim baladama, kao i brzim pesmama (spomenuta “Ti si moj”, a i trenutno aktuelna “Bejbi, bejbi”).

Još jedna činjenica koja nam ukazuje da će 2024. biti obojena u plavo, zeleno i roze (njene zaštitne boje) jeste ta da nas ove godine, muzička zvezda čašćava celokupnim albumom. Pitali smo je i kada da ga očekujemo, ali još malo će svoju publiku držati u misteriji. Mi smo, pak, sigurni, da će album biti pun uspeh, inovativan i da će se, što naš narod voli da kaže “za svakog naći nešto”.

A nama ostaje da uživamo uz “Bejbi, bejbi” dok ne zaigramo “Kolo” na sceni PZE. Pišite nam kako vam se dopada pesma, a ekipa portala Kultura381 čestita Sashki na novom singlu koji će zasigurno biti veliki hit.

 

Foto: Bojan Stevanović